Bruistensingel 400, 5232 AG, Den Bosch

De juiste 5G oplossing voor diverse branches

Bouw

Vaak ontbreekt op een nieuwbouwlocatie in het beginstadium een vaste internetaansluiting. Projectuitvoering zonder snel, stabiel en betrouwbaar internet is echter ondenkbaar. Met onze tijdelijke oplossingen via 4G en 5G ben je vandaag nog online.

Energie

Nederland zit midden in een energietransitie. Op grote schaal worden windmolens en zonnepanelen geplaatst. Deze moeten kunnen communiceren met het internet. Met onze IoT diensten op het vertrouwde netwerk van KPN bieden wij de juiste oplossingen.

Evenementen

Grootschalige evenementen verbruiken in een korte periode vaak een grote hoeveelheid mobiele data. Dat vraagt om grote databundels en bijpassende abonnementen. De oplossingen van Q data solutions lenen zich hier uitstekend voor omdat je de dienst zonder looptijd bij ons inkoopt. Die looptijd bepaal je zelf.

Security

Voor beveiligingssystemen is mobiel internet bij uitstek geschikt. Camera’s en sensoren hangen vaak op plaatsen waar geen bekabeling aanwezig is. Met de abonnementen van Q data solutions kun je deze van draadloos internet voorzien. Door de vaste IP-adressen kun je deze devices ook eenvoudig op afstand beheren.

Gebouwenbeheer

Systemen voor toegangscontrole, liftbewaking en cameratoezicht maken vaak gebruik van PSTN oplossingen. Voor plaatsen waar geen vaste digitale infrastructuur voorhanden is, biedt Q data solutions uitstekende stabiele connectiviteit via 4G en 5G.

Leisure branche

In de Leisure branche of vrijetijdsindustrie zijn veel mensen vaak op hetzelfde tijdstip online. Kijk naar campings of pretparken. Onze tijdelijke grote databundels zijn een uitstekende oplossing voor de connectiviteit die je nodig hebt.

Maritiem

Onze datakaarten zijn overal en volledig in de EU te gebruiken. Dat maakt ze uitermate geschikt voor toepassing in de scheepvaart. Maar ook voor offshore-activiteiten zoals bijvoorbeeld op boorplatformen of bij de exploitatie van windenergie.

Transport

De data van Q data solutions is volledig in de EU te gebruiken. Daardoor zijn onze oplossingen uitermate geschikt voor de Transportsector. Denk bijvoorbeeld aan volgsystemen en klimaatbeheersing in voertuigen.

Zorg

In de zorg heb je te maken met veel kleine apparaten, vaak op verschillende locaties. Die moeten veilig en efficiënt met elkaar communiceren. Q data solutions biedt flexibele oplossingen waarbij je kunt datadelen en als zorginstelling kunt putten uit de datapool. Desgewenst bieden we een maatwerkconstructie.

Inschrijven
voor ons laatste nieuws