Bruistensingel 400, 5232 AG, Den Bosch

4G-5G connectiviteit met vast IP (IPv4) adres


5G back-up

Een wereld zonder zakelijk internet is niet meer denkbaar. Betrouwbare dataverbindingen zijn daarbij essentieel. Valt jouw primaire DSL-, Fiber- of Coax- verbinding uit, dan wil je automatisch kunnen terugvallen op een stabiele 5G back-up oplossing. Q data solutions biedt een betaalbare oplossing met vast publiek (IPv4) adres. Wij leveren betrouwbare en razendsnelle secundaire dataoplossingen als back-up naast je primaire verbinding. Zo weet je zeker dat je bedrijfsvoering nooit stilvalt.


Voor deze dienst hebben wij het abonnement ‘’Onbeperkte back up sim’’ ontwikkeld.


Tijdelijk internet

Zoek je een tijdelijke connectiviteitsoplossing? Bijvoorbeeld voor een bouwproject, een evenement of andere locatie zonder vaste verbinding. Met een 4G of 5G oplossing van Q data solutions ben je dezelfde dag nog live, onafhankelijk van je locatie. Je hebt de keuze uit diverse grote databundels tot maar liefst 1000GB (1TB). Onze bundels zijn geschikt voor elke type gebruik en organisatie. Ze bieden bovendien alle flexibiliteit die je nodig hebt. Onze Odido abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.


Voor deze dienst adviseren wij het abonnement: Odido 1000GB NL - Unlimited


Primair internet

Zelfs in Nederland zijn er anno 2023 nog plaatsen waar geen stabiel en/of snel internet leverbaar is via de vaste infrastructuur. Dat zijn niet alleen afgelegen gebieden. Denk bijvoorbeeld aan de glastuinbouw in Brabant of aan de bloemenveiling in Zuid-Holland. Q data solutions biedt met grote 4G en 5G bundels voor dit soort locaties een uitstekende primaire verbinding. Stabiel, betrouwbaar en razendsnel. Doordat je de abonnementen kunt delen op partnerniveau kun je de dataverdelen over verschillende klanten. Tevens ontvang je een notificatie van ons als de algehele datapool is verbruikt.


Voor deze dienst adviseren wij het abonnement: Odido 100, 200 of 500GB pooled data abonnement.


SD WAN

We hebben een unieke SD-WAN (Software Defined Wide Area Network) oplossing gebouwd. Met deze oplossing kun je een hot failover instellen zonder dat je bij ons de vaste verbinding hoeft af te nemen. Je blijft gebruik maken van je huidige vaste verbinding van bijvoorbeeld KPN, of dat nu DSL, fiber of Coax is. Die blijft intact. Q data solutions integreert een 5G oplossing op basis van een vast publiek IP-adres (IPv4) die vervolgens niet wijzigt. Bij deze oplossing blijf je gebruik maken hetzelfde vast IP adres waardoor je naadloos kunt doorwerken in geval van een storing.


Voor buitengebieden, waar geen glasvezel beschikbaar is of komt, is het mogelijk om verbindingen te bundelen waardoor je hogere snelheden kunt realiseren. Denk daarbij aan DSL verbindingen met lage snelheden. Het betreft een operator onafhankelijke dienst.


IoT

Wij bieden naast grote data abonnementen ook Internet of Things oplossingen aan met bundels tot 500MB. Deze abonnementen kun je delen met elkaar. Hiervoor maken we gebruik van het vertrouwde KPN LTE-M netwerk. Het LTE-M-netwerk van KPN is speciaal ontwikkeld voor Internet of Things-toepassingen en is gebaseerd op het betrouwbare en veilige 4G netwerk van KPN. De dekking van LTE-M is sterker dan de 2G-netwerken van KPN. Via LTE-M kan op een energiezuinige manier snel data worden verzonden, waardoor het overal gebruiken van draadloos Internet of Things-toepassingen binnen handbereik komt. LTE-M is geschikt voor verschillende toepassingen die nu met GPRS of 2G werken. Daarnaast is het ook geschikt voor toepassingen die nu nog niet ‘slim’ zijn. Voorbeelden van toepassingsmogelijkheden van LTE-M zijn slimme meters, geluidsmeters, frisdrankautomaten en track & trace oplossingen. Maar ook bij slimme en duurzame energienetwerken en draagbare apparaten kan LTE-M in de toekomst mogelijk een rol vervullen.


Contact opnemen

Inschrijven
voor ons laatste nieuws